Sunday, June 27, 2010

serabut x sudah=(

helll0!!!!!!

Assalamualaikum...yuhuuuu

Fuhhh pnt sungguh spnjg sehari ni!!!!(pdhal x de la pnt mne)..dah nk seminggu aku duk uma,,bru je blk dr semangat,,terasa rindu lak suasana kt sne..rnd la cket2 kt feza tuu...rnd nak mengumpat...hehehehe,,

Sepanjang enam hari aku duk uma xde wt pe2 p0n,,asik makan angin x sudah..smpi perut aku p0n msuk angin..lokasi percutian aku sekeluarga pada hari pertama iaitu jatuh pd hari khamis eh slh2 hari jumaat ialah di janda baik..cm2 hal berlaku kt situ,,nak cte p0n panjang..kesimpulannya aku harap perempuan tu selamat..kami bukan x nk tolong juz tkt je diapa2 kn,,

Then hari sabtu lak destinasi kami seterusnya ke pd,,,indahnyer pantai kat ctu makin bersih..dulu airnye xde lar jernih sangat,,sekarang jernih wa ckp sme lu..thumbs up 4 u pd!!!!
aku mandi lame giler smpikan blusher semulajadi mulai kelihatan di pipiku,,,jimat!! xde la aku bersusah payah bli blusher,,tp aku mmg x pakai p0n sbb x reti,,cam badut je ble pakai..tp tah npe bile tengok org len pakai cm cantik jer....

Hurmmmm...lagi nk bg cite pe??
haaa..ni de 1 lg cite..nk taw x aku kne kacau ng org giler s**...eiyyyekkk geli aku bace msg2 die..tah mne die dpt no aku p0n x tw,,,arp2 la jgn tjumpe kt blakang kerusi bas...selama sebulan aku berpura-pura melayan die(lyn bese2 je no more s** die je yg lebih2) akhirnye aku ketemu nme nyer!!!! syukur Allah bg aku sedikit jalan..but bile aku tahu nme die aku x knl p0n spe die,,nk tahu aku taw dr spe???jeng3...rhsie~~~,,,pe2 p0n aku harap mamat tu taubat la sebelum terlambat,,,xbek wat cmtu kn??cam bodoh je..wat malu diri sendirik jer..mne keegoaan mu sebagai lelaki,,egolah pada nafsu mu..

Next story is about my friend..lyn_crawling..die sekarang ni tgh d0k pening sal uma sewa,,die nk tambah hausemate..kal0 de spe2 yg de bce blog ni n nak duk menyewa kt ume die...let me know kay..aku kn jd org perantaraan,,anta msg kt fb aku crk nme erni sharina..aku la org nyer...

key la sampai sini jer kot...dudai...adios!!!mmuahhhh

2 comments:

+feeza+ said...

salah eja daa...semangat??ada tempat nama semangat ke??hehe...segamat la!!dush2!! wat happen ngn gurlz tu??story2!!

+feeza+ said...

sape weyh pakcik tuh??

Post a Comment